Jandino Asporaat kreeg ook in 2022 de meeste publieksstemmen en won daarmee de Gouden Kalf voor zijn film Bon Bini Holland 3. Het is de vierde keer dat zijn films een Gouden Kalf opleveren. Dit is een prestatie waar Jandino heel erg trots op is. Naast de leading roll in de films van Bon Bini is Jandino ook de mede-producent en de mede-schrijver van deze succesvolle film franchise.

 

Jandino Asporaat zei dat ‘’deze armoede onze rijkdom was, ons heeft gevormd, zelfredzaam heeft gemaakt en wij nu geschiedenis schrijven met 4 Gouden Kalveren”.

Behalve films maken en komiek zijn is Jandino ook ondernemer en is hij samen met zijn broertje in Curacao aan het investeren. Ook runnen de twee broers theater productiesvoor aanstormend talent en bekende theater makers en hebben de tweetal een restaurant keten.

News

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *