Judeska: One Night Only

Na de succesvolle theatertournee van Van Je Familie Moet Je Het Hebben (van september tot december 2016) brengt filmdistributeur Gusto Entertainment in samenwerking met Het Huis Van Asporaat op 16 december de registratie van dit hilarische theaterstuk van Jandino Asporaat naar de bioscoop. Op 16 december is de film eenmalig in maar liefst 31 Pathé bioscopen te zien. Jandino’s meest besproken personage Judeska schittert op haar geheel eigen wijze in de hoofdrol. Ze belandt weer in de meest bizarre situaties en maakt de problemen in het hotel van haar zus nog erger dan ze al waren. Want ja, van je familie moet je het hebben.

“Het spelen van deze theatershow was een volksfeest!”  laat Jandino Asporaat weten. “Het is zo dankbaar een volle zaal zo hard te horen lachen wanneer Judeska de boel op stelten zet. Ik ben super trots dat deze theatershow nu uitgezonden wordt in de bioscoop. Iedereen die de show nog niet heeft gezien, maar ook iedereen die zin heeft om nog een keer te lachen, krijgt de kans om plezier met elkaar te maken.”

OVER DE VOORSTELLING
Wanneer Judeska erachter komt dat het hotel van haar zus in zwaar weer verkeert en ze het dreigt te verliezen, moet er iemand in de familie opstaan om haar te hulp te schieten. Judeska heeft maar één doel: het beschermen van haar familie, goedschiks of kwaadschiks. En wie anders dan de onbeskoft grappige Judeska is daar voor hulp, hoewel ze eerder de problemen nog erger maakt dan ze al waren!

Van Je Familie Moet Je Het Hebben is geproduceerd door Het Huis Van Asporaat Producties, onder regie van Jandino Asporaat, Kenneth Asporaat en Coregisseur Marielle van de Griendt. Naar het scenario van Jandino Asporaat, Kenneth Asporaat en Jildau Hartzema. Cast; Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Belinda van der Stoep, Tjon Rockon, Jolijn Henneman en Nienke Eijkens.