Judeska komt naar Curaçao

Liefhebbers van Jandino Asporaat kunnen 11 en 12 juli aanstaande alvast in hun agenda noteren. Dan komt de Curaçaose comedian namelijk met zijn meest recente theatervoorstelling ‘Judeska in de TBS-Kliniek’ naar het Avila Beach Hotel.  

Na de zoveelste aanvaring met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen besluit de rechtbank Judeska in de tbs-kliniek te laten opnemen. Ze moet nu noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf via creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Maar als er één ding is waar Judeska niet tegen kan, is het wel verteld worden wat ze moet doen.

Hierdoor ontstaan de meest hilarische scenes met absurde complottheorieën en ontsnappingspogingen waarmee ze heel de tbs-kliniek op z’n kop zet.

Gaat het personeel er in slagen om van Judeska een beter mens te maken of zijn zij straks degene die therapie nodig hebben?

Eén ding is zeker: de tbs-kliniek zal na haar komst nooit meer hetzelfde zijn.

Entreekaarten voor Judeska in de TBS-Kliniek kosten 85 gulden inclusief OB en zijn verkrijgbaar bij: Avila Beach Hotel, Mensing’s Caminada en Van Den Tweel.