I Love Urban maakt de complete line-up bekend

Het grootste indoor urban festival van het land heeft zojuist de line-up bekend gemaakt voor de aankomende ‘White Edition’ in Rotterdam Ahoy op 16 november 2019. 

De bekendste artiesten van dit moment: Ronnie Flex, Frenna, Tabitha en Bizzey zullen tijdens deze avond een spectaculair live-optreden geven. Natuurlijk mogen de populairste deejays van dit moment: Freddy Moreira, Biggi, Johnny 500 en nog vele anderen ontbreken niet tijdens deze spectaculaire “White Night”. 

Door de groei van het festival kwam er tijdens de afgelopen editie een extra zaal bij, de Caribbean Carnaval Area. Ook dit jaar zal de temperatuur hier weer stijgen tot Caribische hoogtes met optredens van onder anderen Cache Royale, La Rouge en Rolf Sanchez (nu te zien in Beste Zangers).

Daarnaast zal niemand minder dan Jandino Asporaat op 16 november het festival hosten: “We zetten hoog in op de beleving voor het publiek en hierin willen we ons blijven ontwikkelen. Het zou tof zijn om in mijn eigen Rotterdam, ooit net zo een groot begrip als Sensation White te worden”.

Spectaculaire dansshows, knallend vuurwerk, het decor en performances van top artiesten staan volledig in het teken van ‘A White Night’. Alle bezoekers worden gevraagd om in het wit gekleed te komen.

Datum: zaterdag 16 november 2019
Tijd: 22.00 – 07.00 uur
Entree: vanaf € 27,50
Kaartverkoop: www.iloveurban.com
Locatie: Rotterdam Ahoy
Minimum leeftijd: 18 jaar
Dresscode: WITTE bovenkant verplicht!