I Love Urban goes outdoor

Jandino Asporaat daagt zichzelf uit met zijn eerste outdoor muziekfestival. Een droomfestival dat overdag plaatsvindt op zaterdag 18 juli 2020 in het Oeverpark te Rotterdam. Verwacht onder meer de beste artiesten van dit moment, een mega vuurwerkshow, een adembenemend uitzicht vanuit het reuzenrad en een internationaal food court.

Jandino Asporaat legt elk jaar de lat steeds hoger. Na uitverkochte shows in onder andere De Kuip en Rotterdam Ahoy, is dit outdoor festival een van zijn grootste projecten voor 2020. Al drie jaar is Jandino gastheer op zijn eigen I Love Urban festival in een uitverkocht Ahoy. Nu nodigt Jandino iedereen uit voor zijn eerste outdoor festival in het groene Oeverpark, dat omgetoverd wordt tot een van de mooiste plekken in de stad Rotterdam.

Verwacht wordt een run op de kaartjes. Voor deze eerste editie van I Love Urban outdoor zijn er immers slechts 10.000 tickets beschikbaar.  Bezoekers kunnen onder meer genieten van de beste artiesten van nu op meerdere podia. Een van de hotspots is het internationaal food court met gerechten uit alle windstreken, vlakbij het spectaculaire reuzenrad met uitzicht op heel Rotterdam.

Jandino Asporaat over I Love Urban outdoor music festival: “Het moet een droomplek worden, een festival waarop mijn gasten voortdurend worden verrast, plezier hebben met hun vrienden en waar we mooie/nieuwe herinneringen creëren.”

Tijdens het festival ligt de nadruk op het zomerse festivalgevoel waar iedereen zo van houdt. Verwacht een mooi decor dat aansluit op dat gevoel. Een mega vuurwerkshow zoals je die nog nooit hebt gezien wordt de eindknaller.

Tickets via www.iloveurban.com

Minimum leeftijd: 18 jaar. Oeverpark Rotterdam 13.00-23.00 uur

I Love Urban in 2020:
Zaterdag 30 mei 2020 Afas Live Amsterdam
Zaterdag 18 juli 2020 Oeverpark Rotterdam
Zaterdag 7 november 2020 Rotterdam Ahoy