DINO: dromen met je ogen open

Op 15 oktober verscheen het openhartige boek van stand-upcomedian, zanger, acteur en presentator Jandino Asporaat bij Kosmos Uitgevers. In DINO vertelt hij voor het eerst over zijn heftige leven en succesvolle loopbaan. Trots deelt hij de moeizame weg die hij en zijn familie hebben afgelegd.

In dit boek vertelt Jandino zijn hele verhaal. Van zijn tijd op Curaçao tot zijn start in Nederland zonder geld en vader. Zijn komedie Bon Bini Holland is bekroond met het Gouden Kalf voor de Publieksprijs. Het tweede deel van Bon Bini Holland is niet alleen de best bezochte Nederlandse film van 2018, maar heeft ook het succes van het eerste deel voorbij gestreefd. De film heeft ruim 700.000 bezoekers getrokken.

Uit dit verhaal blijkt dat Jandino niet aan concessies doet. Zijn motto: Stop complaining and get the fuck up. Het boek zit vol met levenslessen en bewijst ook dat mensen die van niks komen iets op kunnen bouwen zolang ze er maar hard genoeg voor vechten.

“Door het schrijven van dit boek werd ik gedwongen het gesprek met mezelf aan te gaan en delen van mijn leven, die ik op een of andere manier verborgen hield, onder ogen te zien en hiermee te dealen zodat ik deze nu echt los kan laten”, aldus Jandino.

Jandino Asporaat (1981) is een stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator. Asporaat vergaarde bekendheid door zijn humoristische talkshow De Dino Show, met daarin de vaste sketches over het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip. Jandino schrijft ook muziek en produceert theater-, televisie- en mediaproducties met zijn eigen bedrijf Het Huis van Asporaat.

BESTEL HET BOEK HIER