Extra Show Caribbean Combo op 28 juni

Vanwege de uitverkochte show op zaterdag 29 juni, komen Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe óók op vrijdag 28 juni naar Rotterdam Ahoy. Mis het niet! Koop je kaartje nu via caribbeancombo.nl.

Caribbean Combo
Na jaren uitverkochte shows door heel Nederland en de Caribbean komen de mannen terug met hun aller grootste show ooit in Rotterdam Ahoy. Deze show belooft net als de voorgaande shows een waar spektakel te worden.

De mannen zetten een show neer vol met stand-up comedy en improvisatietheater waarbij ze het publiek van het begin van de show tot de laatste minuut laten bulderen van het lachen.

De mannen over de vraag waarom een show in Rotterdam Ahoy? Samen kunnen we alles aan en is alles mogelijk; “Mission is Possible”.