JANDINO ASPORAAT HOST BEMM COMEDY TIJDENS PEARL YOUR LIFESTYLE EVENT

IMG_3271

Tijdens de derde editie van Pearl Event komt men in zomerse sferen. Denk aan Caribisch carnaval, palmbomen, zand, lounge hoeken en nog veel meer. De Jaarbeurs Utrecht wordt omgetoverd tot een droomwereld in het klein, waar op iedere hoek van de straat iets te beleven valt. Shoppen in Manhatten, een verse kokosnoot en een exotisch hapje eten op de Copacabana, ‘trouwen’ in de wedding chapel of gokken in Las Vegas. Kom in één weekend terecht in de hipste plekken ter … Lees meer !

DVD JANDINO LIVE IN AHOY

ahoy14353718192Op 7 juni 2014 schreef Jandino Asporaat geschiedenis door als eerste Nederlandse cabaretier een  comedy show te geven in een uitverkocht Ahoy. Het was de afsluiter van zijn meest succesvolle theatertour tot nu toe. De hilarische show, die meer dan 100.000 bezoekers trok, is nu ook hier verkrijgbaar op DVD.

Met spetterend vuurwerk, dansers van de Groove Kings en een gastoptreden van de enige echte Judeska uit FC Kip, werd Ahoy omgebouwd tot het grootste theater van Nederland.

PAS OP VOOR WEDERVERKOPERS!!!

Ook dit seizoen worden er kaarten voor de theatervoorstelling ‘Hoe Dan Ook’ via schimmige wederverkopers aangeboden. Het gaat hier om bedrijven die online concert- en theatertickets kopen en deze tickets met veel winst proberen door te verkopen. Ook van voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn! Dus wees gewaarschuwd en koop je theatertickets altijd bij het theater zelf!!!

Jandino Live in Ahoy

Op 7 juni 2014 wordt een jongensdroom van Jandino werkelijkheid: dan staat hij LIVE! in Ahoy! Het is de eerste keer dat een Nederlandse cabaretier met een comedy show in het Rotterdamse Sportpaleis staat. Het is de afsluiter van zijn meest succesvolle theatertour tot nu toe: De Revue. Hiermee wil Jandino alle liefde teruggeven aan het publiek; de show wordt groter en nóg spectaculairder! De kaartverkoop voor deze bijzondere show start op zaterdag 21 december om 10.00 uur via TicketMaster. … Lees meer !

Platina Single voor Jandino en Gerard Joling

De single ‘Mijn Liefde’ van Jandino Asporaat en Gerard Joling is platina geworden. Dat laat Gerard Joling op zijn Facebook weten. De platina plaat werd uitgereikt door Jan Smit, met wie Jandino en Gerard nu op vakantie zijn in Kroatie voor het programma De Zomer Voorbij. Op zijn Facebook schrijft Gerard: “Te blij net uit handen van @JanSmit platina voor Mijn Liefde met @JandinoAsporaat hier in Kroatië” De platina plaat is voor Jandino zijn eerst ooit. Gerard Joling behaalde met … Lees meer !

Nummer 1-hit voor Gerard Joling en Jandino

Mijn liefde, het duet dat Geer opnam met cabaretier Jandino Asporaat, is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Single Top 100. “Het is iedere keer weer fantastisch om mee te maken”, zegt Gerard in een persbericht. “Ik vind het vreselijk leuk om dit succes nu te delen met Jandino.” Jandino is ‘emotioneel en blij’ met zijn eerste nummer 1- hit. “Dit is hoe gangsters het doen”, reageert hij. Gerard Joling & Jandino – Mijn Liefde (Officiële videoclip)