De Klucht – Van Je Familie Moet Je Het Hebben

Judeska is back!

Judeska is back!

Eén van Jandino’s meest besproken en hilarische personages is terug in het theater. Samen met haar cast, zal ze er alles aan doen, om het publiek te laten bulderen van het lachen.
Judeska is onbeschoft grappig, neemt geen blad voor haar mond en heeft maar één doel en dat is het beschermen van haar familie. Goedschiks of kwaadschiks, dat maakt Judeska niet uit. Wanneer Judeska erachter komt dat het hotel van haar zusje te kampen heeft met grote problemen en op de rand van een faillissement zit, springt Judeska in om haar zusje hulp te bieden. Maar of de problemen daar nou beter van worden? Daar kom je alleen achter als je nu jouw kaartje koopt!


LET OP: deze voorstelling speelt van september t/m december 2016